VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2013-05-14
photo


Ta Nasdaq på dipp
Köparna är aggressiva och starka i Nasdaq, S&P 500, Dow Jones, Euro Stoxx 50, DAX och det svenska OMX-indexet, köp på rekyl gäller.
GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!


Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading_1998.png

Da
gsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Efter en momentumuppgång upp mot en ny högre topp är det dags att lägga Nasdaq 100 på bevakningslistan.

Uppgången vi ser är bred och trenderna starka i nära korrelerade index som S&P 500, Dow Jones, Euro Stoxx 50, DAX och det svenska OMX-indexet. Samtliga index kan köpas på rekylen.

Det som gör läget intressant är att motstånden ovanför är få och svaga, kurserna noteras vid fleraårshögsta samtidigt som många analytiker har svårt att ge fundamentalt stöd åt uppgången. Så länge det finns en skara "björnar" som får plats i media bör det finnas mer kraft hos köparna.

Att köpa Nasdaq på dagens extremt överköpta nivåer innebär dålig tajming. Köp kan göras först om vi får en rekyl ned och ju kraftigare dipp desto bättre köpläge får vi.

Men vad vi inte vet är när rekylen kommer!

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading_1999.png

Månadsgraf

Långtidsgraf
Månadsgrafen ovan visar tydligt att hindren ovanför är få.

När det väl vänder ned finns det gott om köpare som kan bli säljare efter några år i stigande trend. Det innebär att vi kan få en långvarig nedgång när trenden skiftar. Men det är inte läge att spekulera på det i dag när köparna är aggressiva och köper desperat vid det övre bandet i trendkanalen.

Rekommendation
Förbered köp på nästa rekyl.

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons