VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2014-02-26
photo


Swedish Match fint som snus
Swedish Match vänder upp efter bottenformation.

 

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/33333rwf.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Swedish Match lägger ett dystert halvår bakom sig och vänder upp efter en dubbelbotten.

Det hela startade i början av februari med ett misslyckat försök att ta ut tidigare rekylbotten, vid röd linje i grafen. Därefter bröt kursen upp över den övre fallande trendlinjen och gav oss ytterligare en förvarning om en svag trend. Den sista pusselbiten för ett klassiskt trendskifte – en ny högre högsta, dvs noteringar över den gröna linjen i grafen – föll nyligen på plats och kursen fick sedan ytterligare skjuts i samband med årsbokslutet.

Utbrottshandlare hade chansen att köpa försiktigt i samband med utbrottet till en högre högsta och rekylhandlare ges nu chansen att göra entré på rekyl.

I det här läget letar vi inte längre efter blankningssättupper. Först om kursen skulle falla tillbaka under dubbelbotten vid röd linje är det dags att sälja blankt på utbrottet ned.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/333534etf1q2ew.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
BT-kanalens trendföljande indikatorer visar att både det korta och långa medelvärdet har vänt upp och att vi nyligen har fått ett medelvärdeskors, vilket betyder att Swedish Match gått upp i köpzon.

Kursen har handlats över det övre kanalbandet samtidigt som MACD-histogrammet visar en hög och bred topp. Det är med andra ord fritt fram att köpa rekyler.

Trejdar man BT-Kanalen ligger entrénivån vid 18 EMA, den vinröda linjen i mitten. Eftersom det handlar om den första rekylen i en ny trend kan man vara aggressiv och köpa något över 18 EMA, dvs på dagens nivå.

Den naturliga stoppen ligger under tidigare rekylbotten, vid den röda linjen i grafen med trendlinjer.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/3333333tgujhwfs.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
I veckografen med stöd- och motståndsområden kan vi ta ut knappa 250 kr som första mål och därefter siktar vi upp mot ATH vid 290 kr. 

Rekommendation
Köp kan göras på dagens nivå.

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons