VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2014-08-08
photo


Aussie redo för ett riktigt skutt
Aussie kan blankas på dagens nivå.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2078.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Den australiensiska dollarn har en längre tid konsoliderat mot den nordamerikanska. Det ger oss nu en jättefin sättupp att trejda med strategier för utbrott, t ex. BT Utbrott eller utbrott från trendlinjer som vi ser i grafen ovan.

Entré på kort sikt kan göras direkt på dagens nivå men vill man vara lite säkrare gör man bäst i att invänta en ny fleramånaderslägsta före en blankning görs, noteringar under den nedre röda linjen.

En fallande kurs skulle innebära att den australiensiska dollarn försvagas mot den nordamerikanska.

Att trejda detta valutapar är lika enkelt som att köpa eller sälja en aktie. Med ETF:en FXA behöver man inget FOREX-konto, FXA handlas precis som en vanlig aktie och courtaget är bara en dollar!

Om utbrottet ned är falskt gäller det att snabbt stoppa ut sig om vi får en högre högsta, noteringar över den gröna linjen. Något däröver ligger den naturliga nödutgången och vår lappkastnivå där en kort position byts ut mot en lång, köpt.

Ju längre konsolidering, och ju tajtare, desto starkare brukar efterföljande trend bli när priset väl övergår i trend. Aussie är därmed extra intressant eftersom vi har en så fin räjong att trejda.

 http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Rekommendation
Sälj blankt!

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons