VECKA 12
Tisdag
19
Mars
BT-annons
2014-08-29
photo


Omvärdering av euron
Nedgången i euron kan vara början på en större rörelse.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2112.png

Månadsgraf 

Långtidsgraf
De senaste veckorna har euron rasat mot dollarn som uppvisat en relativ styrka mot de flesta valutor. Åter igen ser vi en trend som breder ut sig bland alla större valutapar. Inte ens pundet står sig längre mot dollarn som kommit att agera "safe haven".

Långtidsgrafen ovan visat att även om euron redan tappat kraftigt är det långt ned tills kursen når historiskt låga niver dvs. fallhöjden är fortfarande hög och man kommer absolut inte för sent till festen.

Festen hålls av säljarna som är urstarka och blir starkare för varje nytt nedtick. Köp mot trenden är inte att tänka på så länge vi ser en stark momentumrörelse ned.

Detta är en marknad att ligga kort i men det gäller att tajma entré, det går inte att hoppa in och ut ur en trend hur som helst.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2111.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Trendföljare som jobbar med BT-kanalen bör redan ligga kort då modellen gav oss entré för blankning i början av augusti.

Men hoppet om en ny kort position är inte ute om man missade entré, nästa kommer vid en eventuell ny rekyl upp mot 18 EMA, den vinröda mittlinjen.

MACD-bottnen är inte lika bred som tidigare, men det behöver den inte vara. Att indikatorns botten ligger i nivå med tidigare säcker för att ge oss en signal om att rörelsen ned till den senaste bottnen hade momentum. En bred botten är önskvärt, men alltså inte nödvändigt.

Rekommendation
Sälj rekyler upp blankt.

EUR/USD kan enkelt trejdas med ETF:en FXE som handlas som en vanlig aktie.


 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 6 Nästa Sista Sid 1 av 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
 
 
 
 
 
 
 
Annons