VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2014-09-13
photo


Unikt emissionserbjudande till alla Börstjänare!
Nystartat uppsalaföretag med innovativ produkt/tjänst för behandling av missbruksproblem erbjuder teckning i garanterad emission till exklusiva villkor för Börstjänarens läsare.
 

Unikt erbjudande till alla Börstjänare:


Välkommen att teckna aktier i Kontigo i Uppsala AB!


Det uppsalabaserade vårdteknikbolaget Kontigo marknadsför den nyskapande produkten/tjänsten TripleA – alkomätare, mobilapp och databas i ett.

Kontigos kombiprodukt TripleA är ett genombrott i kampen mot alkoholism: ett stöd för vårdtagaren, såväl som för närstående, vårdgivare, terapeuter och arbetsgivare.

Denna smarta lösning för nykterhetskontroll och påminnelse fyller ett stort behov och löser ett svårlöst problem i glappet mellan den missbrukande indviden, dennes närmaste och samhället. Därmed finns också möjlighet att växa på en gigantisk marknad, och lösa ett socialt problem som angår oss alla.

Läs mer i Kontigos produktfolder här!

Ja tack, skicka mig gärna Kontigos memorandum och anmälningssedel!

Nyemission senare i höst

Kontigo kommer senare i höst att gå ut i en offentlig nyemission och siktar även mot en börsnotering under 2015.

Men redan idag kan du som läsare av Börstjänaren vara med i en emission till villkor som annars endast tillkommer den närmaste kretsen runt entreprenörerna!

Den pågående emissionen, där två av tre miljoner kronor redan tecknats, är i sin slutfas. Teckningstiden löper till 15 september. Emissionen är garanterad i sin helhet av nuvarande ägare. Men det finns alltså en exklusiv möjlighet för Börstjänarens läsare att ta del av detta spännande projekt direkt i uppstarten till samma villkor.

Dagens värdering av bolaget är 12 Mkr pre-money. Den emission som kommer att äga rum senare i höst kommer ske på en betydligt högre nivå.

Läs gärna mer om Kontigo i pdf-produktbladet som du kan ladda ner här!

Eller på deras hemsida: www.kontigocare.com

Och välkommen att rekvirera mer information om intresse finnes!

Ja tack, skicka mig gärna Kontigos memorandum och anmälningssedel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontigo

Kontigos affärsidé är att för vårdgivare utveckla stödsystem som kan effektivisera och individanpassa vården av beroende. Kontigos eHealth-verktyg kan också anpassas till branscher där nykterhet är en lagstadgad förutsättning för att bedriva verksamhet.

   

 

 
Thomas Sandström

1 2 3 4 5 Nästa Sista Sid 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
 
 
 
 
 
 
Annons