VECKA 17
Lördag
27
April
BT-annons
2014-09-23
photo


Lundin Mining trendar ned
Lundin Mining rasar i en trend som nyligen skiftat till fallande.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2168.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I Lundin Mining har vi nu haft ett misslyckat försök att ta ut tidigare topp, något som bildade en toppformation när kursen bröt den stigande trendlinjen och tog sig ned mot en lägre lägsta för att då bekräfta dagstrenden som fallande med en säljsignal enligt vår strategi för att trejda utbrott.

Det var i mitten av august som trendföljare kunde lämna köpta positioner för att istället gå kort. Några dagar med tveksamma rörelser följde, men det är helt normalt. Och nu ser vi fritt fall i en ny fallande trend som belönar trendföljare.

Nästa tekniska sättupp får vi vid en eventuell rekyl upp mot den nya trenden och för att trejda det får vi lov att applicera strategier för rekylhandel.

 http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2169.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
För att BT-kanalen, som är en rekylstrategi, skall ge oss en fin sättupp måste säljarna först visa att de orkar hålla nere kursen på låga nivåer ett tag till, så att vi får en lång bred MACD-botten och en etablering under det lägre kanalbandet.

Om det skulle ske, råder det sedan ingen tvekan om att nästa rekyl upp skulle ge oss en andra chans att sälja Lundin Mining blankt.

Det var inte så länge sedan vi låg lång i den här aktien till portföljen, en av årets största vinster. Men nu gäller det alltså att vända kappan efter vinden och istället vara med och tjäna på en eventuell nedgång.

Rekommendation
Behåll sålda, sälj mer om den fallande trenden håller i sig några dagar till.

 
Börstjänaren

1 2 3 4 Nästa Sista Sid 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 
 
 
 
 
 
 
Annons