VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2014-09-26
photo


Trendiga Björn Borg
Det ser inte så bra ut för Björn Borg.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2209.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Varför Björn Borg tokrusat i augusti skall vi inte ge svar på i den här analysen. Vad som är intressant är om det tekniska ser bra ut, om det skulle vara så att uppgången stärks av trenden och att man därmed kunde fundera på att följa med och köpa.

Dagsgrafen ovan är dock inte värst positiv trots den kraftiga uppgången. I år har aktien uppvisat en relativ svaghet; samtidigt som aktiemarknaden stigit har Björn Borg rasat från 32 kr till 20 kr.

Det säger oss att något inte står rätt till. I en stigande marknad bör man fokusera på sådant som stiger. Om Björn Borg inte orkar följa med upp när "allt" annat stiger är det troligt att denna aktie blir ledande på nedsidan om den övriga marknaden vänder ned.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2210.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
För att få en bättre bild av Björn Borg tar vi oss en titt i veckografen och denna förklarar allt!

Efter ett ras från nästan 160 kr till 20 kr, finns det massor av starka aggressiva säljare som bildar enormst starka motstånd ovanför.

Björn Borg har fortfarande en hög fallhöjd och det gör aktien helt ointressant både för kortsiktig handel och som investering.

Sannolikheten att aktien skall dubblas i pris är mycket låg, mycket lägre än att en aktie som trendar upp skall göra det. På börsen har man inte råd att chansa och ta för stora risker, möjligheten finns att aktien dubblas i pris men den är alltså mycket låg.

Rekommendation
Avvakta, gör exit på redan köpta för att satsa på något med bättre odds.


 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons