VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2014-10-15
photo


Trevlig trend i platina
Priset på platina faller fritt, just nu får trendföljare en chans att ta sig in.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2319.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Guld och silver trendar ned vilket även platina och palladium gör. Vi ser en bred trend som är väl värd att följa med blankade positioner.

Just nu har vi en säljsättupp i platina. Enligt handelsmodellen BT-kanalen har vi entré om 18 EMA skulle träffas, mittlinjen i den fallande trendkanalen.

Det saknas dock ett test av denna linje men man behöver inte vänta mer, risken är att man missar entré i den mycket starkt fallande trenden.

Platina kan säljas blankt direkt på dagens nivå, med trenden som är negativ både på kort och lång sikt, på en rekyl upp. Tajmingen för entré är perfekt.

Bara för att tajmingen är perfekt, betyder inte det att rekylen nödvädigtvis är över. Den kan komma att nå högre höjder varför det är viktigt att anpassa stoppen, nödutgången, efter volatliteten och göra exit först om vi får en högre högsta dvs. stigande trend och ett skifte av dagens mycket negativa tekniska bild.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2320.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
Veckografen avslöjar varför vi är ivriga i dagsgrafen med entré. Inunder dagens nivå är det fritt från stöd, det brukar gå fort både upp och ned när kursen tidigare noterats i detta område.

Med en enorm potential, går det bra att ta denna trejd även med en mycket bred stopp.

Rekommendation
Sälj blankt.

Chatta med Henrik Hallenborg! Är det något i hans texter som kan verka obegripligt, eller har du funderingar i största allmänhet, skriv då en fråga i vårt forum.

 Fler analyser finner du här!

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons