VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2014-10-28
photo


Blankningsläge i Google
Google rekylerar upp mot den fallande trenden och kan säljas blankt på dagens nivå.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Google (ticker: GOOGL) rekylerar upp mot den fallande trenden efter en toppformation och ger rekylhandlare chans till att sälja blankt.

Redan i slutet av juli kom den första indikationen om en försvagning av trenden när den stigande trendlinjen punkterades. Köparna vacklade ytterligare i september när de misslyckades med att pressa upp kursen över julitoppen.

Därefter tog säljarna över och tryckte ned kursen under rekylbotten från augusti, vid röd linje i grafen. Utbrottshandlare kunde redan då börja sälja lite försiktigt.

En lägre lägsta efter ett misslyckat försök att ta ut tidigare topp innebär att dagstrenden nu pekar ned efter ett klassiskt trendskifte.

Därmed är vi främst intresserade av att sälja Google blankt på tillfällig styrka, dvs. vid rekyler upp mot den fallande trenden, precis vad vi ser i dagsläget.

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Eftersom dagstrenden är bekräftad som fallande går det bra att lägga på BT-kanalens trendföljande indikatorer och trejda rekyler.

För några veckor sedan gick Google ned i säljzon efter ett medelvärdeskors som kom i samband med att kursen föll till en lägre lägsta.

Ivriga säljare fick sedan till en etablering av priset under det undre kanalbandet samtidigt som en låg och bred botten i MACD-histogrammet bekräftar trendstyrkan.

Trejdar man BT-kanalen är det fritt fram att blanka Google vid tillfällig styrka och säljsignalen kom för ett par dagar sedan när kursen träffade 18 EMA, den vinröda linjen i mitten av kanalen. Det går det bra att sälja blankt på dagens nivå.

Den naturliga nödutgången för en blankad position ligger ovanför tidigare rekyltopp från september, kring $610.

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
I veckografen tar vi ut stöd- och motståndsområden.

Första målet för en blankning är ett återtest av tidigare botten vid $520 och därefter kan man ta sikte ned mot $460. 

Rekommendation
Sälj rekyler blankt! 

Entré kan göras direkt på dagens nivå. 

 

Joachim Wadefjord 

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Chatta med Joachim Wadefjord! Är det något i hans texter som kan verka obegripligt, eller har du funderingar i största allmänhet, skriv då en fråga i vårt forum.

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons