VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2014-12-05
photo


Problem med Enquest
Något står inte rätt till med Enquest.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png
http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2609.png

Månadsgraf 

Långtidsgraf
Dåt går fort utför i Enquest som på kort tid gjort alla sina köpare besvikna.

Aktien kan upplevas som billig i dag, det är lätt att köpa för man får ett reapris.

Det finns nog dock en bra anledning till detta fall. Om vi sett en överreaktion och aktien var värd mycket mer än dagens pris kommer kursen att vända runt och då får vi möjligheten att köpa.

Men efter en så kraftig rörelse ned är nu motstånden ovanför starka, när tidigare köpare får en andra chans att ta sig ut.

RISKERA VÅRT KAPITAL!
I VIP-klubben utbildar vi varje tisdag, och utvalda fredagar, en grupp trading aspiranter som när de gjort hemläxan är redo att handla med vårt kapital.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2617.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Som trendföljare har Enquest inte varit intressant för köp de senaste halvåret. När aktien är undervärderad och de med mer information går in och fyndar, får vi se en högre högsta och en högre lägsta dvs. en stigande trend. Först då kan man gå in och bottenfiska och "fynda".

De riktiga fynden brukar dock noteras vid en ny ATH, alla tiders högstanotering, inte en ATL, alla tiders lägstanotering.

Enquest är absolut ingen aktie för byrålådan, man kan få vänta länge tills vi får en ny trend. Under den tiden är det bättre att ha kapitalet i något som stiger, något som andra vill ha och där köparna hela tiden bjuder över varandra.

Rekommendation
Avvakta.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Chatta med Henrik Hallenborg! Är det något i hans texter som kan verka obegripligt, eller har du funderingar i största allmänhet, skriv då en fråga i vårt forum.

 Fler analyser finner du här!


 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons