VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2014-12-12
photo


Priset på olja snart normalt
Priset på olja går både upp och ned, just nu är det mest ned.

RISKERA VÅRT KAPITAL!
I VIP-klubben utbildar vi varje tisdag, och utvalda fredagar, en grupp trading aspiranter som när de gjort hemläxan är redo att handla med vårt kapital.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2684.png

Månadsgraf 

Långtidsgraf
Oljan noteras nu under $60, under viktiga stöd. Som tekniska handlare och analytiker är det inte så konstigt att vi får en stark trend och kraftiga rörelse nu när kursen nått en ny fleraårslägsta och tagit sig under ett viktiga tekniska nivåer.

När betydande stöd bryts brukar vi få kraftiga trender och rörelser. Det hänger samman med att många då hamnar på fel sida. När råoljan började röra sig under $80 innebar det att många köpare såg sina positioner övergå till förslut samtidigt som säljarna fick extra kapital i form av vinster.

Hedgefonder och större spekulanter som växt sig stora för att de gör rätt, har sålt olja sedan slutet av juni i en stadigt fallande trend med priset.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2682.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
När vi tittar i dagsgrafen kan vi se att vi fick ett utbrott ned mot en lägre lägsta i samband med att större aktörer började sälja olja.

Vad större aktörer har en tendens att göra är att följa trenden och sedan öka ju längre den pågår, kanske är det just därför som de är stora aktörer, de följer trenden.

Trenden i råoljan är inget att käpma mot och hoppas på en snabb återhämtning. En stark dollar och ett fallande oljepris kommer att röra om på många håll, skapa många fler starka trender.

Saudiarabien förklarade i veckan som gick att priset på en råvara går upp och ned, alltså i trender. Det är inte så mycket att göra något åt, inte ens för en kartell eller regering.
 

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2683.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Vi avslutar med en titt på vår graf med trendföljande indikatorer och kan bara konstarera att varken köp eller blankning är intressant.

Man är för sent ute för blankning, men det går bra att sälja styrka, om kursen skulle inleda en uppgång. Och köp är inte aktuellt eftersom priset faller fritt. 

Rekommendation
Behåll sålda blankade positioner.

Det är före en trend når förstasidorna som den är intressant. Råoljan var som mest intressant före den kraftiga dippen.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa Sista Sid 1 av 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 
 
 
 
 
 
 
Annons