VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2015-08-06
photo


Kinnevik nära lappkast
Säljarna är inte så intresserade av att sälja Kinnevik, då kan köparna stå bakom hörnet.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_1.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
För någon månad sedan trillade Kinnevik ned till en lägre lägsta efter en toppformation. Vi fick ett par försök att inleda en fallande trend, det var upplagt för ras då stöden inunder var få och svaga. Att priset vänt upp är därför tekniskt positivt, intresset för att sälja Kinnevik är inte så stort att en ny trend inleddes.

Sättuppen är dock inte överspelad ännu, först om den gröna linjen i grafen ovan passeras träffas den naturliga nödutgången.

Vid ett utbrott upp efter en falsk rörelse ned, har vi en fin sättupp att köpa på. Kinnevik är inte köpvärd i dag men så snart tidigare topp vid den gröna linjen passeras går det bra att gå lång, köpa.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_3.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
Veckografen visar dock att man inte skall förvänta sig för mycket för bara något över tidigare topp i dagsgrafen har vi en serie med toppar från tidigare år, ett område som utgör ett starkt motstånd.

Men det hindrar oss inte från att köpa på utbrottet upp, för möjligheten finns att priset tar sig upp och förbi 300 kr och då är det 350 kr vi har i sikte.

Motståndet i veckografen säger oss att vi inte skall förvänta oss för mycket och vara beredda att göra exit om det vänder ned för då är det troligt med en resa ned till 260 kr.

Rekommendation
Applicera strategier för att trejda utbrott.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons