VECKA 16
Tisdag
16
April
BT-annons
2016-04-30
photo


Så fungerar utbrottshandel
HP P Fallesen rapporterar direkt från VIP-klubben som i tisdags handlade om utbrottshandel.


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/234errt34er23we4r32wer.png

Live handel i silver med VIP-sättuppen

Efter drygt en månads
frånvaro (semester i Sydafrika) så kunde jag återigen delta i VIP klubbens utbildning.

Kvällens tema var utbrottshandel och Henrik gick igenom den från grunden. Vi som varit med några år kände igen en del men det är alltid bra med repetition och alltid lär man sig något nytt som man inte tänkt på tidigare.

Sen är det också mycket givande att lyssna på Henrik och hans utläggningar som aldrig blir långrandiga och som är mycket pedagogiska och lätta att följa och förstå.

Kvällen började som vanligt med en snabb marknadsgenomgång och där vaskade Henrik fram silver och looney (Kanada dollarn) där han placerade ut bevakningsordrar.

Sen fick vi en genomgång av grunderna i utbrottstrejding där vi endast ska handla i aktiva marknader och med stor omsättning.

Marknadsläget kan vara antingen upp, ner eller konsoliderande. Det är bara i en konsoliderande marknad som vi trejdar utbrott. I trendande marknad (upp eller ner) så ska vi trejda rekylhandel. Den handelsstrategin kommer Henrik gå igenom längre fram.

Henrik visade sen ett antal grafer och exempel på hur vi hittar stöden och motstånden i konsolidering och var vi ska gå in i marknaden.

Han berörde även som hastigast "inside stapel" som i sig är en sorts utbrottshandel och som Börstjänarens Henry Boy strategi bygger på.

Även detta kommer Henrik gå in mer på djupet på längre fram.

Missa inte nästa kostnadsfria VIP-klubb, varje tisdagkväll, anmäl dig här!

Avslutningsvis berördes även kort om exit strategier men det är ett helt kapitel för sig och som vi får se fram emot. Innan Henrik ständge ner webbinariet för kvällen så tog vi en snabb titt på silver och loonie.

Det visade sig att vi hade tagit position i silver och blivit både in- och utstoppade i loonie. Silver tog sedan fart upp och en vinst kunde säkras vid måler, se grafen ovan.

Därefter avslutade Henrik kvällens övning.

Vi hörs nästa tisdag igen.

Trevlig vecka till dess!
HP P Fallesen

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons