VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2016-11-05
photo


Blankning och Henry Boy i VIP
HP rapporterar från VIP-klubben där det diskuterades blankning och sättuppen Henry Boy.

VIP Klubben igång igen
Efter ett förlängt sommaruppehåll så startade VIP klubben igen förra tisdagen 25/10.

Där fick vi lite info om vad Börstjänaren erbjuder i olika kurser och utbildningar innan vi fick en demostration av Metastock och vilka möjligheter man har att trejda genom den plattformen.

Jeffrey Gibby visade sina favoritstrategier.

Metastock är ett kraftfullt program och med mängder av analysverktyg. Vi fick genomgång av RMO indikatorn och hur man trejdar med den. Den indikatorn ingår tillsammans med många andra som standard i plattformen. Sen finns det otaliga övriga som man lätt kan ladda ner och installera.

Tisdagen den 1 nobember började med att Thomas Sandström informerade om olika minikurser som Börstjänaren tillhandahåller.

Dessa vänder sig i första hand till dig som är nybörjare inom teknisk analys trejding. Dom ger dig baskunskap i några olika sätt att analysera och att trejda.

Därefter gick HH igenom Börstjänarens set up Henry Boy. Det är utbrottstrejding som baserar sig på en insidesstapel.

Förenklat kan man säga att man köper eller säljer när kursen passerar över eller under insidesstapeln, dvs att vi får ett utbrott. Skulle kursen vända efter utbrottet och gå åt andra hållet (inom 4 staplar) så gör vi ett så kallat lappkast.

Vi vänder på vårt innehav och går åt andra hållet. Det finns en bra beskrivning av denna trejding modell på Börstjänarens hemsida.

"Så fungerar Henry Boy sättuppen"

Sen följde en filosofisk utläggning av Thomas angående blankning och det kanske lite skamfilade ryktet runt denna handel.

Happy trejding
HP P Fallesen

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons