VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2018-03-07
photo


Manchester City + AvaTrade = Sant!
Börstjänrens sponsor AvaTrade ingår partneravtal med Manchester City FC, Europas just nu kanske hetaste fotbollslag.

Hösten kryptotrassel är nu ett minne blott för Börstjänarens sponsor AvaTrade. Istället ser man nu framtiden an med tillförsikt, sedan man landat Europas hetaste fotbollslag Manchester City som partner.

Under höstens enorma race i kryptovalutor fick AvaTrade problem att klara av den extrema kundtillströmningen, till följd av att man var en av få aktörer som erbjöd riktigt kryptohandel med större belopp.

Arbetsbelastningen innebar att även servicen till befintliga kunder, däribland många av Börstjänarens läsare, blev lidande med långa väntetider m.m. Man fick nyanställa, jobba kvällar och helger och till slut även begränsa kryptohandeln, för att hinna med att expediera alla nya kontoansökningar.

Nu är allt dock frid och fröjd och man kan glädja sig åt att inte bara ha prominenta Börstjänaren bland sina partner utan även Englands ledande fotbollsklubb med namn som katalanske fotbollsfilosofen/tränaren Pep Guardiola, och engelsmannen Raheem Sterling, argentinaren Sergio Agüero och belgaren Kevin De Bruyne med flera, bland spelarna.

Manchester City har som synes dragit ifrån rejält i tabellen och gjort slut på spänningen vad gäller slutsegern i Engelska högstaligan, som nu endast har nio omgångar kvar att spela.

Ikväll spelar man på hemmaplan mot Basel i Champions league men inte heller det är så värst spännande då man har 4-0 från första mötet. (Dock kan det ju vara spännande att se om AvaTrades logotyp skall dyka upp på sargen eller inte.)

Betydligt mer spännande är AvaTrades andra sponsringsevenemang BT Trading Wizard, som också äger rum ikväll!

En unik möjlighet för alla att lära sig riktig trading! Ansök om konto hos AvaTrade via en länk på Börstjänaren, sätt in pengar, börja handla och du går hela den 19 lektioner och två månader långa utbildningen helt kostnadsfritt!

Steg ett är att anmäla sig till kursen via BT-shop!

Välkommen!

 
Thomas Sandström

1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa Sista Sid 1 av 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
 
 
 
 
 
 
 
Annons