BT-annons
Fredag 23 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2016-11-08
photo


Köp högre högsta!
Morgonmöte – I dag går USA till val, vi ligger kort men är redo att göra lappkast.

http://www.borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_1889.png

S&P 500

Aktiemarknaden
I dag är det presidentval i USA och vi ligger kort på en toppenfin toppformation men har inga problem att byta ut den sålda positionen mot en köpt om tidigare topp passeras, grön linje i grafen ovan.

Helgens VM Update fokuserade på blankningarna, att vi i går fick en grön dag ändrar ingenting; den lägre lägstanoteringen var vår trigger för att gå kort.

Läs VM Update här!

I svenska OMXS30 är trenden fortfarande svag, ej längre värd att följa med nya positioner men det är inte detsamma som exit på redan köpta.

På svenska Large Cap var det mest grönt i går med Millicom i ledningen. Aktien steg med över 4 procent i en rekyl upp mot en fallande trend, perfekt läge för blankning.

Också Lundin Mining steg kraftigt, där hade vi ett köp baserat på utbrott för någon vecka sedan, en fin sättupp som fortfarande går att agera på.

Bland Mid Cap-aktierna rusade Fagerhult i går. Aktien är dock fast inom en räjong, intressant att trejda med våra utbrottsstrategier. För inte så länge sedan kostade aktien 50 kr, dagens pris vid 236 kr ligger nära en ny alla tiders högstanotering. Alla är nöjda och glada, motstånden få och svaga, köp gäller vid en högre högsta.

I SAS ligger dock många med stora förlurser, inte ett bolag att investera i. Aktien dök i går mot en ny lägre botten i ett stödlöst område, 14,15 kr ser dyrt ut!

BT Charts
För uppdaterade grafer till de marknader vi gått igenom ovan, se BT Charts!

http://www.borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 67
GA