Fredag 23 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2016-11-23
photo


Gröna marknader
Morgonmöte – Vi har nu haft våra signaler för köp i de större aktieindexen, vilket innebär att man bör vara lång aktier.

http://www.borstjanaren.se/images/article_images/img4/q11.png

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA

Aktiemarknaden
I går höll köparna åter greppet om de amerikanska börserna efter statistik som visade att försäljningstakten för befintliga bostäder i USA steg med 2,0 procent i oktober. Förväntningarna bland analytikerna låg på en minskning på 0,6 procent.

Tillgången på befintliga bostäder för försäljning minskade i oktober, medianpriset steg 6 procent till 232.200 dollar.

OMXS30 tog också ett kliv upp, liksom tyska DAX.

Vi har haft våra signaler för köp i indexen, nu är det bara att vänta.

Vinnare bland Large Cap-aktierna i Sverige blev SSAB, som belönade trendföljare med en högre topp. Lundin Petroleum gick också bra efter att man hittat olja, trenden är stigande sedan tidigare (kanske som ett resultat över att välinformerade aktörer köper före det att nyheterna når marknaden).

Lundin Mining köpte vi till BT Multiportföljen på utbrott. Aktien fortsätter nu att rusa, vilket inte är så märkligt, då motstånden ovanför är få och svaga; alla som köpt aktien de senaste åren ligger med vinst.

VIP-klubben
Missa inte VIP-klubben på tisdagar, kostnadsfri för alla som låtit sig "värvas" av Börstjänaren till CMC Markets, AvaTrade eller Global Futures. Värvad blir man genom att bli kund via en länk på Börstjänarens sajt eller på annat sätt meddela mäklaren att man kommer från Börstjänaren.

Läs mer här om VIP-klubben!

BT Charts
För uppdaterade grafer till de marknader vi gått igenom ovan, se BT Charts!

http://www.borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 67
GA