BT-annons
Torsdag 22 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2016-12-21
photo


Extrem tro i aktier och guld
Morgonmöte – Hedgefondförvaltare tror inte så mycket på guld längre, de är istället extremt positiva till aktier.


http://www.borstjanaren.se/images/article_images/img4/lk1.png

Fondförvaltare i USA om vad som kommer att gå bäst

Aktiemarknaden
Gruppen fondförvaltare i USA som tror att aktiemarknaden kommer att gå bäst de närmsta sex månaderna är nu rekordstor, hela 53,7 procent tror på en högre marknad. Det är inget negativt och inget man bör gå mot och blanka bara för att många är positiva.

Men skulle det vara som så att trenden börjar tappa momentum och vi ser divergenser i index som S&P 500 och Dow Jones, har vi sättupper att gå kort på. Där är vi dock inte i dag och inte ens i närheten.

Samma sak i guld: en extremt låg siffra bekräftar trenden men ger också stöd åt ett köp på divergens, när den dagen kommer.

I går var det dags för Ericsson att ta första djupa sättningen sedan slutet av oktober. En stor del av nedgången är återhämtad men trenden är fortfarande negativ.

Ett mycket intressant köp är Trelleborg, som noteras vid nya alla tiders högstanoteringar och rekylerat ned till 18 EMA, redo att köpas för den som trejdat  BT-kanalen.

På Mid Cap tog Lucara Diamond ett nytt kliv ned med den starkt fallande trenden i det stödlösa området. Köp har inte varit aktuellt sedan kursen i början av november bröt tidigare botten.

BT Charts
För uppdaterade grafer till de marknader vi gått igenom ovan, se BT Charts!

http://www.borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 67
GA