VECKA 03
Tisdag
19
Januari
BT-annons
 
Välkommen till Börstjänaren!
Nybörjare eller gammal i gemet? Börstjänaren är en sajt för alla som vill tjäna på börsen – något som är avsevärt lättare sagt än gjort.

Vi erbjuder börstips, portföljtjänster, utbildningar på alla nivåer, och i vissa fall till och med förvaltning. Mycket, för att inte säga det mesta, på vår sajt är kostnadsfritt.

Nybörjare

Är du nybörjare på börsen, så har du haft tur att komma till det rätta stället! Försök gärna hänga kvar ett litet tag, för det finns något att hämta här. Bortom börstipset för dagen – en chans att lära sig förstå vad börsen handlar om.

”Börstjänaren är bäst!” En av våra användare, en egenföretagare i restaurangbranschen, berättade för oss att Börstjänaren var den första börssajt han kom till som inte helt ung men väl grön börsspekulant. ”Vad snackar dom för goja”, tänkte han (enligt vad han senare berättade), då vår approach inte alls stämde med hans bild av och förväntningar på börsen. Han vandrade vidare mot andra sajter, grönare gräs och jaktmarker. Han hamnade till slut på webbplatser i USA, där dom ju naturligtvis, enligt vad han trodde, måste begripa allting så mycket bättre.

Men varthän han än kom, så jämförde han kunskapsstoffet och inställningen med sin första bekantskap, Börstjänaren hemma i Sverige, och insåg mer och mer att – som han formulerade det – ”det var ju på Börstjänaren som dom verkligen begrep vad det handlar om”. Efter ett år var han tillbaka på hos oss, och sist vi hörde av honom så var Börstjänaren hans startsida på nätet.

Vad som krävs för att lyckas på börsen är inte alltid vad man tror – vad man än tror.

Av traders för traders

Börstjänaren är en sajt driven av aktiva handlare, där du kan växa som trader, vilken nivå du än befinner dig på. Henrik Hallenborg, som dagligen skriver på Börstjänaren och leder utbildningar och event, är samtidigt en aktiv förvaltare som omsätter miljontals dollar varje vecka på Chicagobörsen. Henrik är utbildad CTA (Commodity Trading Advisor) och medlem i NFA (National Futures Associaton) och därigenom reglerad av federala CFTC (Commoditys Futures Trading Comission). Denna närhet till den riktiga, professionella marknaden gör Börstjänaren till en unik webbplats för trading, utbildning och utveckling.


Ett kraftfält att växa i. Börsen är en hav, där en mygga kan bada och en elefant kan drunkna. Vårt jobb är i första hand att se till att Du – vare sig du är en mygga eller en elefant – inte förlorar pengar på börsen. När det är uppnått kan vi försöka börja se framåt – och göra Dig till en börstjänare.

Vår erfarenhet är att om man bara eliminerar förlusterna, så kommer resten av sig självt. Detta ”bara” kan dock ta flera år att uppnå. Och riskerna är stora – men så är också möjligheterna.

Våra erbjudanden

Våra bästa gratiserbjudanden är dagliga börsanalyser, veckobrev med vassa marknadsgenomgångar, webinarium varje vecka: "Trejdingklubben online", med frågor och svara live på webben och sist men inte minst: lärarledda sponsrade tradingutbildningar!

För den som har insett att det inte finns några fria luncher här i världen erbjuder vi även betaltjänster och dito utbildningar. Välkommen att ta del av vårt utbud och handla i BT-Shop!

Har du frågor eller funderingar är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss!

TS
Thomas Sandström
Vd, redaktör m.m.

 
 
Annons