VECKA 32
Onsdag
05
Augusti
BT-annons
2019-06-25

Guldtrejd i guld, Henry Boy +15%

Den kraftiga uppgången i guld startade med en Henry Boy sättupp.

Dagsgraf från MetaStock. Köp MetaStock med Börstjänarens add on i BT Shop!

Guld med Henry Boy sättupp  
På kort tid har priset på guld gått från extremt överköpt till ännu mer extremt läge. Vi har nu ett utbrott upp över ett viktigt tekniskt motstånd, vilket vi skrev om i helgens VM Update.

Läs VM Update guldspecial här!

Trendföljare bör ligga långa och det går bra att köpa mer vid nästa dipp. Blankningar är inte att tänka på mot en så stark rörelse. Att trejda rekyler ned mot en stigande trend är mycket svårt, entré bör då tajmas med intradaytrenden.

Och det är just vad man kunde göra i slutet av maj när guldet bröt upp från en insidesdag. Det var en kortsiktig trend som först bekräftades som stigande och därefter skiftade också trenden på längre sikt till positiv.

Uppgången började med ett utbrott från en Henry Boy-sättupp, en insidesdag.

Detta är ett exempel på när det går bra att applicera en släpande exit. Den som jobbar med en släpande exit ligger fortfarande lång i guldet och har en större vinst.

Sättuppen agerade vi på till Henry Boy Automatic, vilket innebär att man får order automatiskt placerade på sin depå enligt abonnemanget Henry Boy.

För att ansluta depån krävs dock inget abonnemang. Det finns inga avgifter för att ansluta eller koppla bort sin depå.

Henry Boy handlar sedan i två versioner, Target och Trailing. Läs en utvärdering här!

Target använder ett fast volatilitetsbaserat mål, där säkrades vinsten i guld tidigt. Målet med denna modell är bara att vara med på en liten resa i trenden.

Men i Henry Boy Trailing har vi en släpande exit eftersom vi siktar på att vara med i större trender. Det krävs många försök innan man träffar rätt och i guldet har vi nu alltså en öppen affär som visar en betydande vinst.

Henry Boy Traling är nu upp med nästan 15 procent sedan 1 juni, mycket tack vare affären i guld. Exit kommer att göras när vår släpande exit träffas.

För att ansluta din depå (med minst $2500) till Henry Boy Target eller Trailing, kontakta henrik.hallenborg@borstjänaren.se

Klicka här för att ta del av presentationen av vår sättupp i guld!

Rekommendation
Behåll köpta, sikta på $2000, köp mer guld på nästa rekyl ned.

Guldet går bra att handla med via AvaTrade och GFF Brokers för terminer.

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


BT-annons
 
Message: