VECKA 03
Tisdag
19
Januari
BT-annons
 
https://www.borstjanaren.se/images/new_home/quest.png

Hjälpsidor - FAQ
Välkommen till Börstjänarens hjälpsidor. Här får du t. ex. instruktioner om hur man registrerar sig, och svar på de vanligaste frågorna folk brukar ställa om vår webbplats. Om du inte finner vad du söker, tveka inte att kontakta oss!
Hjälp med registrering
Välkommen att skapa ett konto på Börstjänaren. Medlemskap på Börstjänaren är kostnadsfritt och ger dig möjlighet att delta i forumdiskussioner, kommentara artiklar och även få tillgång till ett större antal artiklar.

När du registrerar dig får du sju dagars gratisprov på vårt portföljabonnemang, som inte behöver sägas upp utan löper ut av sig själv om du inte väljer att förlänga det.
Dagsbrev och veckobrev hjälp
Börstjänaren har två olika kostnadsfria marknadbrev:
Dagsbrevet – rekommenderas för den inbitne Börstjänaren.
Veckobrevet – ett måste för alla börsintresserade.

Registrering respektive avregistrering för dessa sker på två olika registreringssidor:
Här kan du läsa mer om dagsbrevet och adminsistrera din gratisprenumeration!
Här kan du läsa mer om veckobrevet och adminsistrera din gratisprenumeration!
BT-shop hjälp
BT-shop är Börstjänarens e-handelsbutik. Där kan du köpa våra olika abonnemang och utbildningar, såväl som böcker och dataprogram mm. Du betalar med kort eller mot faktura.
BT Charts hjälp
BT Charts är Börstjänarens unika service där du kostnadsfritt får dagliga grafer på finansvärldens mest intressanta marknader.

Dessutom kan du köpa tilläggstjänster med färdiga strategier, utförligt kommenterade, som låter dig på egen hand skanna marknaderna efter köpvärda aktier, valutor och råvaror.

Som oregistrerad användare har du kostnadsfri tillgång till BT Chartsidans dagsgraf på var och en av de cirka 300 marknader vi följer.

Som registrerad kan du även ta del av veckograferna, och som BT Insider får du också tillgång till långtidsgrafen. De övriga fem graferna är strategiska betaltjänster med expertkommentarer.
 
 
Annons