BT-annons
Fredag 06 december 2019
ANNONS
strip

photo
Abonnemang
BT Multi
Följ BT Multi med 70 procent träffsäkerhet på rekylhandel sedan år 2007, ett abonnemang som ger insyn i vår portfölj, se vinster och förluster, bra och dåliga affärer – följ vår beslutsprocess live vid entré och exit och ta rygg! JUST NU får du en liveutbildning i höst på köpet! Läs mer addplus
Full insyn – 70% vinster
Live-utbildning på köpet!

Just nu säljs portföljen till specialpriset 2.999 kr. Dessutom får du utbildningen "Rekylhandel steg 2" på köpet. Utbildningen, som äger rum 2-23 september, förklarar ingående mekaniken bakom BT-portföljens träffsäkra huvudstrategi. Läs mer om Rekylhandel steg 2 (värde 2.999:-)  här!

70 Procent gröna affärer sedan år 2007

Sedan år 2007 har Börstjänaren presenterat en portfölj som haft en träffsäkerhet på 70 procent på alla trendföljande affärer baserade på rekyl.

Grunden till portföljen har sedan starten varit rekylhandel med hög träffsäkerhet, där vi tar position på återstudsen efter en marknadsrörelse. Under vissa perioder har träffsäkerheten varit långt över 70 procent, när marknaden trendat och vår trendföljande modell gått bra. Under tider när marknaden står stilla, sjunker antalet gröna affärer men i snitt har 70 procent av alla affärer resulterat i vinst.

De senaste åren har vi dock kommit att fokusera på fler handelsmodeller än rekylstrategier. Nu handlar vi även utbrott och divergenser i nästan allt som rör sig, både i Sverige och USA. (Portföljen är uppdelad i två, en amerikansk med handel i instrument noterade i dollar och en svensk som handlar med svenska instrument noterade i kronor.)

Eftersom vi handlar både utbrott, och nu på senare tid, divergenser, minskar träffsäkerheten för de totala antalet affärer. När vi tar position på utbrott har vi bara 50 procent gröna affärer och divergenshandelns förväntningar ligger på endast 30 procents träffsäkerhet.

Det handlar inte om att ha rätt, utan att låta vinsten löpa. I modeller med låg träffsäkerhet siktar vi alltså på större vinster de gånger vi har rätt.

Tre olika strategier

Med tre olika strategier och handel i olika tidshorisonter presenteras affärer för alla. Man kan välja de som passar ens stil bäst, eller köra hela konceptet i en enda stor multiportfölj, som vi själva gör på Börstjänaren.

Alla affärer presenteras på "Trejdinglistan" i god tid före entré. Eftersom vi söker tekniska mönster vet vi redan i förväg när och var entré kan göras. Exakta nivåer presenteras då i ett excelark som sedan följs upp regelbundet.

För en nybörjare kan det vara lättast att börja med vår rekylhandelsstrategi med 70 procents träffsäkerhet. Många gröna affärer är just vad många söker, och ibland är det också en nödvändighet för att klara av de psykologiska påfestringar som en aktiv börshandel bjuder på.

Men vår trejdning och portfölj, handlar alltså inte om att ha rätt, utan om att tjäna pengar. Det finns ingen korrelation med hur många rätt man har och hur lönsam en strategi är.

Resultatet beror av vinsternas storlek i förhållande till förlusterna över en serie med affärer.

Resultat, gör det själv!

Trejding är ett gör-det-själv jobb där det inte finns några genvägar. BT Multi är ett abonnemang för den som vill lära sig professionell trejdning. Draw downs, vinster och portföljens utveckling är direkt relaterad till den risk man tar per affär. Normalt riskerar vi 1-2 procent och siktar på 30 procents avkastning, och då är det normalt med en draw down på 30 procent (10 procents avkastning ger 10 procent i draw down osv.).

Resultatet beror på marknadsklimat och vilka affärer man tar. Under vissa perioder kanske vårt upplägg inte alls fungerar men med tre olika strategier och två olika portföljer i ett multikoncept, minimerar vi den tiden. Ibland går det istället riktigt bra, då allt tycks gå vår väg.

Om vi gör 60 procent eller 10 procent, avgörs inte av val av strategi utan av risk per affär. Med BT Multi kan man själv välja risknivån. Den som siktar högt kanske tar 5 procent i risk istället för 1 procent som vi tar, och är man inte bekväm med volatiliteten kansek 0,5 procent är ett bättre val.

Eftersom modellerna är subjektiva, diskretionär handel, där vi väljer ut sättupperna utefter erfarenhet snarare än en programmerad algoritm, kan vi inte testa modellerna på historisk data.

Vi har dock historisk data på hundratals riktiga affärer sedan år 2007 och dessa visar att sedan starten har 70 procent av alla avslut varit gröna, vinster.

BT Multi-upplägget är alltså ett upplägg där man lär sig trejda (handla på börsen) snarare än att ta rygg på en signaltjänst. Vi ger ut alla våra strategier, inget är hemligt.

Portföljabonnemnag med riktig handel

BT Multi är ett unikt portföljabonnemang, som visar riktiga affärer. Vi tar inte position före abonnenterna, alla vet i förväg vilka entrénivåer som gäller. Och entre görs endast i likvida marknader där alla har möjligheten att få samma avslutskurs. Genom att vi i förväg lägger ut våra order, har abonnenterna till och med möjligheten att få bättre avslut än vår portfölj.

Skillnaderna på entrénivåerna är dock marginella, då handeln sker i mycket likvida instrument.

BT Multi-portföljen är riktig handel, med riktiga pengar – riktiga vinster och förluster. Varje affär presenteras i god tid före entré. Med ett abonnemang kan du därmed följa planläggningen av vår handel live, hur vi förbereder entré, räknar på risk, entré och exit.

Den amerikanska portföljen tar positioner utefter de analyser av amerikanska bolag och index som publiceras på Börstjänaren.

Den svenska portföljen fokuserar på svenska affärsförslag i aktier med olika strategier kombinerade. 

Eftersom vi kombinerar flera olika handelsmodeller är det en typ av multistrategi där vi försöker sprida riskerna på flera olika marknader, tidshorisonter och handelsprogram.

Om förvaltaren

BT Multi förvaltas av Henrik Hallenborg sedan 2007. Det började med en presentation av en riktig handel, ett upplägg som fortfarande gäller även, om det numera är omöjligt att sammanställa all handel i ett portföljabonnemang, då Henrik gör tusentals avslut per månad i drygt ett dussin olika trejdingprogram för sin egen och investerares räkning.

Henrik Hallenborg bedriver vid sidan av Börstjänaren kapitalförvaltning som CTA, Commodity Trading Advisor, och är medlem av NFA (National Futures Association), och därmed  reglerad av CFTC (Commodity Futures Trading Commission – den amerikanska finansinspektionen för terminshandel). Utvecklingen av denna förvaltning presenteras på sajten www.hasafuma.com.

I abonnemanget ingår:
 • Affärsförslag
 • Insyn i vår egen handel
 • Köp- och säljnivåer
 • Löpande portföljuppdateringar
 • Uppföljning av affärerna
 • Statistik på tidigare avslut
 • E-postsupport
 
Jubileumspaketet
BT Multi-portföljen kan även köpas förmånligt tillsammans med trade alert-tjänsten Henry Boy i vårt populära Jubileumspaket.

Ja tack, jag tecknar istället Jubileumspaketet med Henry Boy!

 

Leverans av BT Multi

BT Multi-portföljerna presenteras på Börstjänarens sajt som låsta artiklar, vilka endast går att öppna av abonnenter. I menyraden på sajten finns alternativet "Portfölj", där det går att läsa de senaste uppdateringarna. Varje ny artikel publiceras dock alltid på förstasidan och när det sker skickas ett mejl ut som länkar direkt till abonnentsidan där den senaste uppdateringen ligger överst.

Uppdateringen av portföljen varierar beroende på hur aktiv marknaden är och hur mycket det finns att kommentera kring de öppna positionerna. Normalt kan man förvänta sig minst en uppdatering i veckan.

 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 år 3 999
  KR
  BT Multi (ord. pris inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 1 999 KR
  Aktiva affärsförslag varje vecka!
  Henry Boy utkommer normalt 4 ggr per månad med aktiva affärsförslag på all världens marknader enligt vår kortsiktiga utbrottsstrategi. Du lägger dina order och väntar på veckans action!
  Läs mer...
 •  
 • 4 995 KR
  Två storsäljande
  Jubileumspaketet består av våra två storsäljande börstjänster: BT Multi-portföljen och Henry Boy Trejdingtips – trejdingtjänsten med garanterad action!
  Läs mer...
 •  
 • 1 295 KR
  Marknadskommentarer direkt direkt hem i brevlådan!
  Börstjänarens kaxige finansguru Göran Högberg har med sina 40 år i branschen oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Abonnera på hans marknadsbrev, som utkommer en gång per vecka eller när du som bäst behöver det!
  Läs mer...
 •