BT-annons
Söndag 16 juni 2019
ANNONS
strip

photo
Utbildningar
BT Börsguru
Lär dig tradingens grunder med vår heltäckande kombiutbildning! Kurshäftet "Lär dig hitta rätt på börsen" samt fem online-lektioner och möjlighet till coachning via e-post. Inga förkunskaper krävs. Läs mer addplus
Strategisk nybörjarkurs i börshandel
Grundkurs i börskunskap

Har du någon gång funderat på hur man bär sig åt för att tjäna pengar på börsen? På den här kursen får du svaret på den frågan. Under fem lättfattliga lektioner går vi igenom de tre grundpelarna för en framgångsrik börshandel: psykologi, strategi och riskhantering.

BT Börsguru är en strategiskt inriktad kurs i aktiv handel, utvecklad för att ta en intresserad nybörjare direkt in i finansmarknaden, för att på egen hand besluta om köp och sälj. Kursen är fokuserad på teknisk börsstrategi, varför även du som är lite mer erfaren kan ha stor nytta av de idéer och modeller som presenteras.
 
Man kan faktiskt agera på börsen i flera år – och till och med gå med vinst om börsklimatet är det rätta – utan egentligen lämna nybörjarstadiet och  förstå vad en sund börshandel består av.

BT Börsguru tar inte bara upp handelsmodeller. För att en strategi skall vara komplett behöver den innehålla riktlinjer för att hantera risken och bemästra de psykologiska hinder som aktiv börshandel bjuder på.

Lektionsupplägg
 • Börspsykologi: marknaden och du – få en inblick i det sociala spelet i marknaden
 • Strategi – få kännedom om olika handelsmodeller
 • BT-GURU SÄTTUPP – lär dig en enkel vinnande strategi för börshandel
 • Riskhantering – lär dig hantera den risk som aktiehandel innebär
 • BT-GURU SÄTTUPP – bemästra strategin och bli din egen guru!
Detta får du lära dig i kursen BT Börsguru:

Kursen består av  fem lärarledda lektioner om ca 60 minuter. Vaje lektion avslutas med en läxa och lite hemarbete för att du snabbare skall ta till dig utbildningen och nå dina mål. Uppgifterna kan skickas in via mejl för kommentarer och support om det är några oklarheter.

Lektion 1

Börsens psykologi. Få en inblick i det sociala spelet i marknaden. Dina egna känslor är det största hindret mot framgång på börsen. Vad är viktigast: att tjäna pengar eller att ha rätt? Risker vid aktiv börshandel.

Lektion 2

Strategi. Vad är en strategi? Hur följer man den? Fundamental Analys kontra Teknisk Analys – två olika sätt att närma sig marknaden. Handelsmodeller. Introduktion till BT Guru set-up.

Lektion 3

BT Guru sättupp – steg för steg går vi igenom de olika byggstenarna i strategin. Efter lektion tre kommer du att ha mycket god kännedom om BT Guru-sättuppen och på egen hand kunna fatta köp- och säljbeslut samt välja stop loss (nödutgång) och lämpliga mål för affären.

Lektion 4

Risk – det enklaste och det svåraste – viktigare än när, var, hur och vad du köper eller säljer. Hög- resp. lågriskstrategi. Efter lektion fyra kan du tryggt och lugnt hantera den risk aktiehandel för med sig.

Lektion 5

Stratgegisk fördjupning. Efter den femte och sista lektionen kan du BT Guru-sättupp som ett rinnande vatten och kommer snart att kunna vara din egen Börsguru. Aldrig mer behöver du lyssna till någon annans åsikt!

Med BT Börsguru har du grunden för en modell som du sedan kan vidareutveckla i takt med växande erfarenhet.

Videopresentation

I denna 24 minuter långa Youtubepresentation kan du se i detalj vad BT Börsguru innehåller.

E-bok

Börstjänaren har tagit fram ett unikt kompendium, Hitta Rätt på Börsen, som på 49 sidor dokumeterar kursen och, inte minst, presenterar BT Guru sättupp – en komplett teknisk strategi som talar om när entré och exit skall göras, i vilka marknader och hur mycket som skall riskeras i varje affär.

Strategin är beprövad ("battle tested"), vilket innebär att kursledarna själva handlar med denna modell dagligen i olika tidsintervall från dagsgraf ned till en 5-minutersgraf.

http://www.borstjanaren.se/images/article_images/img4/qq1.png http://www.borstjanaren.se/images/article_images/img4/qq2.png

Klipp från E-boken "Hitta rätt på Börsen!", klicka på bilderna för en förstorning.

Om kursledarna

Kursen är framtagen av Börstjänaren och presenteras av Henrik Hallenborg och Thomas Sandström.

Med en amerikansk "Series 3-examen” Commodity Trading Advisor (CTA) och medlem i NFA (National Futures Association). Han reglerad av CFTC (Commodity Furures Trading Commission), den amerikanska motsvarigheten till svenska finansinspektionen för terminshandel.

Som ansvarig för HASAFUMAs (Hallenborg & Sandström Fund Management AB) kapitalförvaltning omsätter Henrik dagligen tiotusentals dollar på Chicagobörsen.

Thomas Sandström fil. mag. har mångårig erfarenhet som marknadsförare och egenföretagare. Grundade Börstjänaren tillsammans med Henrik Hallenborg 2006 och arbetar idag som VD för bl.a. Morningbriefing Börstjänaren AB, Börstjänarfolket 2013 AB och HASAFUMA.

I BT Börsguru-paketet ingår:
 • Hitta rätt på Börsen – en E-bok i pdf-format på 49 sidor
 • 5 inspelade lektioner
 • Strategi för teknisk handel
Leverans

Leverans sker via en länk i ett mejl där materialet kan laddas ned bara någon minut efter beställningen.

(OBS! Om du inte får något mejl – kolla spamfilter och skräppostlåda!)

 

 
 
Beställning
 
 • 1 st 4 995
  KR
  Pris (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 4 495 KR
  Lär dig handla råvaror
  Lär dig allt du behöver veta för att handla med råvaror som guld, silver, koppar, olja, naturgas, vete, sojabönor, palladium, platina, bomull, socker, kaffe, majs, havre och köttprodukter!
  Läs mer...
 •  
 • 6 995 KR
  En komplett utbildning – kursbok + video
  "Dagshandel med Hallenborg" är ett 52-sidigt pdf-häfte som sammanfattar Henrik Hallenborgs daytradingstrategier. Med häftet följer en inspelning av en livetradingsession, där strategierna tillämpas under en hel handelsdag. Sammantaget är Dagshandel med Hallenborg en utmärkt introduktion till avancerad professionell daytrading!
  Läs mer...
 •  
 • 999 KR
  En vanlig dag på jobbet
  Följ med Henrik Hallenborg en vanlig dag på jobbet.
  Läs mer...
 •  
 • 499 KR
  Rekylhandel, Divergenshandel, Utbrottshandel Räjong och Utbrottshandel 1-2-3
  Paketpris på kurserna Rekylhandel, Divergenshandel, Utbrottshandel Räjong och Utbrottshandel 1-2-3. Köp och ladda ned direkt!
  Läs mer...
 •  
 • 19 000 KR
  Grundutbildning i teknisk trejding – 19 lektioner
  Börstjänaren slår nu upp portarna till Sveriges grundligaste intensivkurs i teknisk trejding, där du som deltagare erbjuds möjlighet att tränga in i marknaden och lära dig bemästra börsens tre stora utmaningar: strategi, psykologi och riskhantering.
  Läs mer...
 •  
 • 4 495 KR
  Grundkurs i hävstångstrejdning
  Börstjänaren erbjuder en unik utbildning i CFD-handel. Under fem lektioner får du lära dig allt du behöver veta för att lyckas i din handel av aktier, index, råvaror och valutor via det spännande hävstångsinstrumentet.
  Läs mer...
 •  
 • 5 995 KR
  Intensivkurs i börshandel
  I en mycket intensiv kurs får du lära dig om marknadens aktörer, vem som säger vad och varför. Under åtta fullmatade lektioner får du en teknisk handelsmodell, insikt i risk, lära dig grunderna i teknisk börsanalys, att läsa av en graf, introduktion till daytrading och fundamental makrotrejdning.
  Läs mer...
 •  
 • 2 999 KR
  Steg 2-utbildning i konsten att köpa lite billigare
  Liveutbildning - Rekylhandel steg 2. Start 2:a september. (Ingår i Midsommarpaketet utan extra kostnad.)
  Läs mer...
 •